Slette Bruger
Du kan ikke slette din bruger!
Hvorfor ikke?
Du har ingen profil online på denne hjemmeside. - Dit brugernavn er kun online, hvis du er logget på chatten!
Hvis du derfor ikke ønsker at chatte her mere, er det blot at lade være med at logge ind igen, og din bruger bliver automatisk slettet efter 12 mdr inaktivitet.